ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η MFC έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εκτός Ελλάδας, μέσω των ανταποκριτών της, τις παρακάτω εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Οι υπηρεσίες αυτές είναι διαθέσιμες κατόπιν ειδικής συμφωνίας με την εταιρία μας και διατίθενται ανάλογα με το φορτίο και το μέγεθος των φορτώσεων.

 1. Απλή περισυλλογή φορτίου
  Περισυλλογή φορτίου από διαφόρους φορτωτές και φόρτωση προς ένα σημείο εκφόρτωσης.

 2. Περισυλλογή φορτίου μέσω κέντρου διανομής
  Περισυλλογή φορτίου από ένα ή διαφόρους προμηθευτές και φόρτωση προς διαφορετικά κέντρα διανομής ή πελάτες, ανάλογα με τον προορισμό ή με το είδος ή κωδικό του φορτίου.

 3. Barcode Labeling & Scanning
  Δυνατότητα περισυλλογής φορτίων από ένα ή περισσότερους προμηθευτές, barcoding, τοποθέτηση ετικέτας ή τιμής, scanning και αποστολή δεδομένων με EDI στους πελάτες στον προορισμό. Τα δεδομένα αυτά με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να εισαχθούν αυτόματα στα προγράμματα των παραληπτών.

 4. Παλετοποίηση Φορτίου
  Περισυλλογή των εμπορευμάτων σε αποθήκες και παλετοποίησή τους ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη. Δέσιμο με stretch – wrapping και φόρτωση σε containers.

 5. Pick - and - pack Palletisation
  Περισυλλογή φορτίου σε αποθήκες των ανταποκριτών μας από διαφόρους προμηθευτές. Ταξινόμηση και συσκευασία διαφορετικών ειδών ή κωδικών σε συσκευασίες έτοιμες για τον τελικό καταναλωτή. Παλετάρισμα και φόρτωση σε container.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 210 46 36 777


FAX

+30 210 46 36 146


EMAIL

info@multifreight.gr


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αγ. Δημητρίου 41, 18546 Πειραιάς

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 2310 51 33 39


FAX

+30 2310 51 33 29


EMAIL

info@multifreight.gr


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

26ης Οκτωβρίου 90, 54627 Θεσσαλονίκη

Διαμεταφορικες βαμβακι | μεταφορες εμπορευματων στο εξωτερικο | μεταφορες τροφιμων στο εξωτερικο | μεταφορες προιοντων στο εξωτερικο | διαμεταφορικες εμπορευματων | διαμεταφορικες εμπορευματων | διαμεταφορεις βαμβακι | μεταφορες κονσερβες στο εξωτερικο

iso90012015 

ΜΕΛΗ

                        ellinoitaliko epimelitirio athinas